De chef en zijn team


Bij Bamiyan restaurant verassen de kok Hamid Nawobi en zijn team u met de gerechten uit de Afghaanse keuken. 

 

Dit restaurant is ontstaan uit de passie voor de Afghaanse keuken. Na 10 jaar lang de mensen op de Woenselse markt in Eindhoven te hebben laten genieten van Afghaanse hapjes, werd het nu tijd voor een nieuwe culinaire uitdaging. 

 

De kok presenteert de rijke veelzijdigheid van de traditionele Afghaanse cultuur excellent in een schitterend menu. De gerechten zijn verfijnd en hebben een bijzonder balans in het gebruik van traditionele specerijen. Met uitgebreide kennis en ervaring brengt hij de Afghaanse keuken tot leven vanuit zijn restaurant gevestigd aan de Generaal Coenderslaan te Eindhoven. 

 

 

De onmiskenbare specerijen en kruiden geven elk gerecht een heerlijke geur en smaak. Ieder gerecht geeft een bijzondere beleving dankzij de samenstelling van de unieke kruiden. Laat u meenemen op reis langs de verfijnde smaken en de geuren die de Afghaanse keuken biedt. Reserveer direct en ervaar het bijzondere verhaal achter ieder gerecht.

 

 

 

 

 

" Koken is meer dan een hobby voor mij. Ik ben al heel mijn    leven in de keuken te vinden''